PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C12-18 Asit Trigliserit

C12-18 Acid Triglyceride

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz C12-18 Acid Triglyceride için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Cilt Bakımı
  • Çözücü
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74656
  • INCI: C12-18 ACID TRIGLYCERIDE
  • CAS: 67701-26-2
  • EC: 266-944-2

Sık sorulan sorular

C12-18 Asit Trigliserit nedir?
Henüz C12-18 Acid Triglyceride için bir açıklamamız yok.
C12-18 Asit Trigliserit gözenek tıkar mı?
C12-18 Asit Trigliserit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C12-18 Asit Trigliserit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, C12-18 Asit Trigliserit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
C12-18 Asit Trigliserit hamilelikte kullanılabilir mi?
C12-18 Asit Trigliserit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.