PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C12-15 Alkil Laktat

C12-15 Alkyl Lactate

%0 kullanıcı beğeniyor · 72 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz C12-15 Alkyl Lactate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
C12-15 Alkil Laktat kimyasal yapısı
C15H30O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74637
  • INCI: C12-15 ALKYL LACTATE
  • CAS: 93925-36-1
  • EC: 300-338-1

Sık sorulan sorular

C12-15 Alkil Laktat nedir?
Henüz C12-15 Alkyl Lactate için bir açıklamamız yok.
C12-15 Alkil Laktat gözenek tıkar mı?
C12-15 Alkil Laktat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C12-15 Alkil Laktat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, C12-15 Alkil Laktat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
C12-15 Alkil Laktat hamilelikte kullanılabilir mi?
C12-15 Alkil Laktat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler