PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

C12-13 Alkil Laktat

C12-13 Alkyl Lactate

%0 kullanıcı beğeniyor · 82 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz C12-13 Alkyl Lactate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74696
  • INCI: C12-13 ALKYL LACTATE
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

C12-13 Alkil Laktat nedir?
Henüz C12-13 Alkyl Lactate için bir açıklamamız yok.
C12-13 Alkil Laktat gözenek tıkar mı?
C12-13 Alkil Laktat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
C12-13 Alkil Laktat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, C12-13 Alkil Laktat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
C12-13 Alkil Laktat hamilelikte kullanılabilir mi?
C12-13 Alkil Laktat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 16 ürünü gör