PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Butyrospermum Parkii Fındık Özü

Butyrospermum Parkii Nut Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 30 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Butyrospermum Parkii Fındık Özü, shea ağacının fındıklarından gelir. Butyrospermum Parkii Fındık Ekstresi yumuşatıcıdır. Yumuşatıcılar cildi yatıştırmaya ve yumuşatmaya yardımcı olur. Bunu cildinizde koruyucu bir film oluşturarak yapar. Bu bariyer nemi tutmaya yardımcı olur ve cildinizi nemli tutar. Yumuşatıcılar kuru veya kaşıntılı cildin tedavisinde etkili olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83169
  • INCI: BUTYROSPERMUM PARKII NUT EXTRACT
  • CAS: 91080-23-8
  • EC: 293-515-7

Sık sorulan sorular

Butyrospermum Parkii Fındık Özü nedir?
Butyrospermum Parkii Fındık Özü, shea ağacının fındıklarından gelir. Butyrospermum Parkii Fındık Ekstresi yumuşatıcıdır. Yumuşatıcılar cildi yatıştırmaya ve yumuşatmaya yardımcı olur. Bunu cildinizde koruyucu bir film oluşturarak yapar. Bu bariyer nemi tutmaya yardımcı olur ve cildinizi nemli tutar. Yumuşatıcılar kuru veya kaşıntılı cildin tedavisinde etkili olabilir.
Butyrospermum Parkii Fındık Özü gözenek tıkar mı?
Butyrospermum Parkii Fındık Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Butyrospermum Parkii Fındık Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Butyrospermum Parkii Fındık Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Butyrospermum Parkii Fındık Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Butyrospermum Parkii Fındık Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar