PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Butil Stearat

Butyl Stearate

%2 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✕ Gözenek tıkayıcı (komedojenik 4/5)
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Butil Stearat sivilce eğilimli ciltler için kötü olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı
Butil Stearat kimyasal yapısı
C22H44O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74752
  • INCI: BUTYL STEARATE
  • CAS: 123-95-5
  • EC: 204-666-5

Sık sorulan sorular

Butil Stearat nedir?
Butil Stearat sivilce eğilimli ciltler için kötü olabilir.
Butil Stearat hangi ciltlere uygun değil?
Butil Stearat için bilinen endişeler: Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler..
Butil Stearat gözenek tıkar mı?
Evet, Butil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinir (komedojenik puanı 4/5).
Butil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Butil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Butil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Butil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 16 ürünü gör