PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Butoksietil Stearat

Butoxyethyl Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Butoxyethyl Stearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Butoksietil Stearat kimyasal yapısı
C24H48O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 54989
  • INCI: BUTOXYETHYL STEARATE
  • CAS: 109-38-6
  • EC: 203-668-3

Sık sorulan sorular

Butoksietil Stearat nedir?
Henüz Butoxyethyl Stearate için bir açıklamamız yok.
Butoksietil Stearat gözenek tıkar mı?
Butoksietil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Butoksietil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Butoksietil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Butoksietil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Butoksietil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler