Buteth-3 Karboksilik Asit
Buteth-3 Carboxylic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Buteth-3 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 74728
- INCI: BUTETH-3 CARBOXYLIC ACID
- CAS: 75427-76-8 / 107600-34-0
- EC: - / -
Sık sorulan sorular
- Buteth-3 Karboksilik Asit nedir?
- Henüz Buteth-3 Carboxylic Acid için bir açıklamamız yok.
- Buteth-3 Karboksilik Asit gözenek tıkar mı?
- Buteth-3 Karboksilik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Buteth-3 Karboksilik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Buteth-3 Karboksilik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Buteth-3 Karboksilik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Buteth-3 Karboksilik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.