Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat
Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate
%0 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
- Saç Bakımı
- Saç sallama veya düzleştirme
CosIng verisi
- CosIng ID: 93731
- INCI: BIS-AMINOPROPYL DIGLYCOL DIMALEATE
- CAS: 1629579-82-3
Sık sorulan sorular
- Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat nedir?
- Henüz Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate için bir açıklamamız yok.
- Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat gözenek tıkar mı?
- Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.