PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Bifida Ferment Ekstresi

Bifida Ferment Extract

%80 kullanıcı beğeniyor · 24 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bifida Ferment Extract bir probiyotiktir ve Bifida mikroorganizmasının fermente edilmesiyle oluşturulmuştur. Bu bileşen nemlendiricidir ve cilt bariyerini beslemeye yardımcı olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 54763
  • INCI: BIFIDA FERMENT EXTRACT

Sık sorulan sorular

Bifida Ferment Ekstresi nedir?
Bifida Ferment Extract bir probiyotiktir ve Bifida mikroorganizmasının fermente edilmesiyle oluşturulmuştur. Bu bileşen nemlendiricidir ve cilt bariyerini beslemeye yardımcı olabilir.
Bifida Ferment Ekstresi gözenek tıkar mı?
Bifida Ferment Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Bifida Ferment Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Bifida Ferment Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Bifida Ferment Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Bifida Ferment Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 24 ürünü gör

Kaynaklar