PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Betain

Betaine

%96 kullanıcı beğeniyor · 4.696 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Betain yaygın bir nemlendiricidir (nemin tutulmasını destekleyen bir madde). Cilde nazik olduğu bilinmektedir ve hidrasyonu dengelemeye yardımcı olabilir. Bu bileşen, hidrasyonu iyileştirmek ve tahriş olmuş cildi yatıştırmak için en iyisidir. Çalışmalar ayrıca cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olduğunu gösteriyor. Eğlenceli gerçek: Betain doğal olarak ciltte ve vücutta oluşur. Kozmetik ürünlerde bulunan türler bitki kaynaklı veya sentetik olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

  • Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.
  • Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.
  • Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
  • Viskozite Kontrolü
Betain kimyasal yapısı
C5H11NO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74520
  • INCI: BETAINE
  • INN: betaine
  • CAS: 107-43-7/ 590-47-6
  • EC: 203-490-6/ 209-684-7

Sık sorulan sorular

Betain nedir?
Betain yaygın bir nemlendiricidir (nemin tutulmasını destekleyen bir madde). Cilde nazik olduğu bilinmektedir ve hidrasyonu dengelemeye yardımcı olabilir. Bu bileşen, hidrasyonu iyileştirmek ve tahriş olmuş cildi yatıştırmak için en iyisidir. Çalışmalar ayrıca cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olduğunu gösteriyor. Eğlenceli gerçek: Betain doğal olarak ciltte ve vücutta oluşur. Kozmetik ürünlerde bulunan türler bitki kaynaklı veya sentetik olabilir.
Betain faydaları nelerdir?
Betain şu faydalarla ilişkilendirilir: Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.; Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.; Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır..
Betain gözenek tıkar mı?
Betain gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Betain mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Betain mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Betain hamilelikte kullanılabilir mi?
Betain hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 4696 ürünü gör

Kaynaklar