PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Beta Vulgaris Yaprak Özü

Beta Vulgaris Leaf Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Beta Vulgaris Leaf Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84938
  • INCI: BETA VULGARIS LEAF EXTRACT
  • CAS: 89957-89-1 / 89957-90-4
  • EC: 289-610-8 / 289-611-3

Sık sorulan sorular

Beta Vulgaris Yaprak Özü nedir?
Henüz Beta Vulgaris Leaf Extract için bir açıklamamız yok.
Beta Vulgaris Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
Beta Vulgaris Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Beta Vulgaris Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Beta Vulgaris Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Beta Vulgaris Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Beta Vulgaris Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.