PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Beta-sitosterol

Beta-Sitosterol

%95 kullanıcı beğeniyor · 573 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Beta-Sitosterol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı
  • Stabilizasyon
Beta-sitosterol kimyasal yapısı
C29H50O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74521
  • INCI: BETA-SITOSTEROL
  • CAS: 83-46-5
  • EC: 201-480-6

Sık sorulan sorular

Beta-sitosterol nedir?
Henüz Beta-Sitosterol için bir açıklamamız yok.
Beta-sitosterol gözenek tıkar mı?
Beta-sitosterol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Beta-sitosterol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Beta-sitosterol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Beta-sitosterol hamilelikte kullanılabilir mi?
Beta-sitosterol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 573 ürünü gör