Beta-Metil-Siklododekanetanol
Beta-Methyl-Cyclododecaneethanol
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Beta-Metil-Siklododekanetanol bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 40470
- INCI: BETA-METHYL-CYCLODODECANEETHANOL
- CAS: 118562-73-5
- EC: 411-410-8
Sık sorulan sorular
- Beta-Metil-Siklododekanetanol nedir?
- Beta-Metil-Siklododekanetanol bir kokudur.
- Beta-Metil-Siklododekanetanol gözenek tıkar mı?
- Beta-Metil-Siklododekanetanol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Beta-Metil-Siklododekanetanol mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Beta-Metil-Siklododekanetanol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Beta-Metil-Siklododekanetanol hamilelikte kullanılabilir mi?
- Beta-Metil-Siklododekanetanol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.