PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Benzil Benzoat

Benzyl Benzoate

%26 kullanıcı beğeniyor · 1.801 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✕ Parfüm / koku bileşeni
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✕ Tahriş riski 3/5
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Benzil Benzoat genellikle benzoik asit ve benzil alkolün yoğunlaşmasından oluşur. Koruyucu, çözücü olarak kullanılır ve büyük miktarlarda çiçekli/balzamik kokuya sahiptir. Koruyucu olarak, Benzil Benzoat bakteri ve mantarlara karşı çalışır. Genellikle uyuz ve bitleri tıpta tedavi etmek için kullanılır. Çözücüler, bileşenleri bir üründe bir arada tutmak için kullanılır. Malzemelerin stabil bazlarda çözülmesine yardımcı olabilir veya bileşenlerin ürün boyunca eşit şekilde dağıtılmasına yardımcı olabilirler. Kokusu nedeniyle, Benzil Benzoat hassaslaştırıcı olabilir ve kontakt dermatite neden olabilir. Bilinen bir AB alerjenidir. Herhangi bir endişeniz varsa bir profesyonelle konuşmanızı öneririz. Benzil Benzoat doğal olarak kızılcık ve şeftalilerde bulunabilir.

Ne olduğu

  • Koku: Kokular, cilt bakımınızdaki kötü kokuları nötralize eden veya bir ürünün güzel kokmasını sağlamak için kullanılan bileşenlerdir. Kokular 3 formda gelir: sentetik, doğal veya uçucu yağlar.
  • AB Alerjen: Avrupa Birliği'nin Kozmetik Yönetmeliği 1223/2009'dan en çok bilinen alerjik maddelerin listesi.

Faydalar

—

Endişeler

  • Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal
  • Parfümleme
  • Çözücü
Benzil Benzoat kimyasal yapısı
C14H12O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 32154
  • INCI: BENZYL BENZOATE
  • CAS: 120-51-4
  • EC: 204-402-9

Sık sorulan sorular

Benzil Benzoat nedir?
Benzil Benzoat genellikle benzoik asit ve benzil alkolün yoğunlaşmasından oluşur. Koruyucu, çözücü olarak kullanılır ve büyük miktarlarda çiçekli/balzamik kokuya sahiptir. Koruyucu olarak, Benzil Benzoat bakteri ve mantarlara karşı çalışır. Genellikle uyuz ve bitleri tıpta tedavi etmek için kullanılır. Çözücüler, bileşenleri bir üründe bir arada tutmak için kullanılır. Malzemelerin stabil bazlarda çözülmesine yardımcı olabilir veya bileşenlerin ürün boyunca eşit şekilde dağıtılmasına yardımcı olabilirler. Kokusu nedeniyle, Benzil Benzoat hassaslaştırıcı olabilir ve kontakt dermatite neden ola…
Benzil Benzoat hangi ciltlere uygun değil?
Benzil Benzoat için bilinen endişeler: Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir..
Benzil Benzoat gözenek tıkar mı?
Benzil Benzoat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Benzil Benzoat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Benzil Benzoat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Benzil Benzoat hamilelikte kullanılabilir mi?
Benzil Benzoat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 1801 ürünü gör

Kaynaklar