PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi

Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 74 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi bambu bitkisinden gelir. Bambu özü antioksidan özelliklere sahiptir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikaller, kirlilik gibi cilt hücrelerinize zarar verebilecek moleküllerdir. Yakın zamanda yapılan bir araştırma, bambu özünün hiperpigmentasyon sürecini kesintiye uğratabileceğini buldu.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Ağız Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 54808
  • INCI: BAMBUSA VULGARIS LEAF/STEM EXTRACT
  • CAS: 91771-33-4
  • EC: 294-923-8

Sık sorulan sorular

Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi nedir?
Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi bambu bitkisinden gelir. Bambu özü antioksidan özelliklere sahiptir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikaller, kirlilik gibi cilt hücrelerinize zarar verebilecek moleküllerdir. Yakın zamanda yapılan bir araştırma, bambu özünün hiperpigmentasyon sürecini kesintiye uğratabileceğini buldu.
Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi gözenek tıkar mı?
Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Bambusa Vulgaris Yaprak/Kök Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar