PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi

Bacillus/Soybean Ferment Extract

%58 kullanıcı beğeniyor · 89 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen, soya fasulyesi özünün bakteri, basil ile fermente edilmesiyle oluşturulur. Antioksidan ve cilt bakım özelliklerine sahiptir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 54794
  • INCI: BACILLUS/SOYBEAN FERMENT EXTRACT

Sık sorulan sorular

Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi nedir?
Bu bileşen, soya fasulyesi özünün bakteri, basil ile fermente edilmesiyle oluşturulur. Antioksidan ve cilt bakım özelliklerine sahiptir.
Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkar mı?
Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Bacillus/Soya Fasulyesi Fermentasyon Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 89 ürünü gör

Kaynaklar