PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Bacillus/Soya Fermentasyonu

Bacillus/Soybean Ferment

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Bacillus/Soybean Ferment için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89312
  • INCI: BACILLUS/SOYBEAN FERMENT

Sık sorulan sorular

Bacillus/Soya Fermentasyonu nedir?
Henüz Bacillus/Soybean Ferment için bir açıklamamız yok.
Bacillus/Soya Fermentasyonu gözenek tıkar mı?
Bacillus/Soya Fermentasyonu gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Bacillus/Soya Fermentasyonu mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Bacillus/Soya Fermentasyonu mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Bacillus/Soya Fermentasyonu hamilelikte kullanılabilir mi?
Bacillus/Soya Fermentasyonu hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler