PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Atractylodes Japonica Kök Özü

Atractylodes Japonica Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Atractylodes Japonica Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 93840
  • INCI: ATRACTYLODES JAPONICA ROOT EXTRACT

Sık sorulan sorular

Atractylodes Japonica Kök Özü nedir?
Henüz Atractylodes Japonica Root Extract için bir açıklamamız yok.
Atractylodes Japonica Kök Özü gözenek tıkar mı?
Atractylodes Japonica Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Atractylodes Japonica Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Atractylodes Japonica Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Atractylodes Japonica Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Atractylodes Japonica Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler