PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Aspartik Asit

Aspartic Acid

%95 kullanıcı beğeniyor · 943 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Aspartik Asit, vücudumuzun doğal olarak ürettiği bir amino asittir. Bu bir antioksidandır. Vücudumuz kolajen ve elastin oluşturmaya yardımcı olmak için Aspartik Asit kullanır. Ayrıca cildi nemlendirmede rol oynar.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
Aspartik Asit kimyasal yapısı
C4H7NO4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74340
  • INCI: ASPARTIC ACID
  • INN: aspartic acid
  • CAS: 56-84-8 / 617-45-8
  • EC: 200-291-6 / 210-513-3

Sık sorulan sorular

Aspartik Asit nedir?
Aspartik Asit, vücudumuzun doğal olarak ürettiği bir amino asittir. Bu bir antioksidandır. Vücudumuz kolajen ve elastin oluşturmaya yardımcı olmak için Aspartik Asit kullanır. Ayrıca cildi nemlendirmede rol oynar.
Aspartik Asit gözenek tıkar mı?
Aspartik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Aspartik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Aspartik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Aspartik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Aspartik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 943 ürünü gör

Kaynaklar