PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Asparagopsis Armata Özü

Asparagopsis Armata Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 84 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Asparagopsis Armata Özü deniz yosunundan elde edilir. Bu bir antioksidandır. Antioksidanlar serbest radikal moleküllerle savaşmaya yardımcı olur. Bu moleküller hücrelerimize zarar verir. Asparagopsis Armata Özü, ürünlerin dokusunu geliştirmek için de kullanılabilir. Devamlı araştırmalar, Asparagopsis Armata Ekstresinin antimikrobiyal özelliklere sahip olabileceğini gösteriyor.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Koruyucu

CosIng verisi

  • CosIng ID: 32012
  • INCI: ASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACT
  • CAS: 174393-71-6

Sık sorulan sorular

Asparagopsis Armata Özü nedir?
Asparagopsis Armata Özü deniz yosunundan elde edilir. Bu bir antioksidandır. Antioksidanlar serbest radikal moleküllerle savaşmaya yardımcı olur. Bu moleküller hücrelerimize zarar verir. Asparagopsis Armata Özü, ürünlerin dokusunu geliştirmek için de kullanılabilir. Devamlı araştırmalar, Asparagopsis Armata Ekstresinin antimikrobiyal özelliklere sahip olabileceğini gösteriyor.
Asparagopsis Armata Özü gözenek tıkar mı?
Asparagopsis Armata Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Asparagopsis Armata Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Asparagopsis Armata Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Asparagopsis Armata Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Asparagopsis Armata Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 21 ürünü gör

Kaynaklar