PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Asyatik Asit

Asiatic Acid

%97 kullanıcı beğeniyor · 1.042 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Asya Asit, Centella Asiatica Ekstresinin önemli bir bileşenidir. Yara iyileştirici, anti-enflamatuar ve antioksidan özelliklere sahiptir. Çalışmalar, Asyatik Asitin cilt iltihabı reseptörlerinin yolunu engelleyebildiğini ve cildi yatıştırmaya yardımcı olduğunu gösteriyor. Bir antioksidan olarak, Asya asit cildimizi zararlı çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Stabilizasyon
Asyatik Asit kimyasal yapısı
C30H48O5

CosIng verisi

  • CosIng ID: 32009
  • INCI: ASIATIC ACID
  • CAS: 464-92-6
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Asyatik Asit nedir?
Asya Asit, Centella Asiatica Ekstresinin önemli bir bileşenidir. Yara iyileştirici, anti-enflamatuar ve antioksidan özelliklere sahiptir. Çalışmalar, Asyatik Asitin cilt iltihabı reseptörlerinin yolunu engelleyebildiğini ve cildi yatıştırmaya yardımcı olduğunu gösteriyor. Bir antioksidan olarak, Asya asit cildimizi zararlı çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur.
Asyatik Asit gözenek tıkar mı?
Asyatik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Asyatik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Asyatik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Asyatik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Asyatik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 1042 ürünü gör

Kaynaklar