PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Ascophyllum Nodosum Özü

Ascophyllum Nodosum Extract

%33 kullanıcı beğeniyor · 223 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ascophyllum Nodosum Ekstresi, kuzey Atlantik Okyanusu'nda yetişen kahverengi deniz yosunundan elde edilir. Bu bir antioksidandır. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikaller cilt hücrelerimize zarar verebilecek moleküllerdir. Ascophyllum Nodosum Ekstresi, ürünlerin dokusunu geliştirmek için de kullanılır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 32002
  • INCI: ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT
  • CAS: 84775-78-0
  • EC: 283-907-6

Sık sorulan sorular

Ascophyllum Nodosum Özü nedir?
Ascophyllum Nodosum Ekstresi, kuzey Atlantik Okyanusu'nda yetişen kahverengi deniz yosunundan elde edilir. Bu bir antioksidandır. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikaller cilt hücrelerimize zarar verebilecek moleküllerdir. Ascophyllum Nodosum Ekstresi, ürünlerin dokusunu geliştirmek için de kullanılır.
Ascophyllum Nodosum Özü gözenek tıkar mı?
Ascophyllum Nodosum Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Ascophyllum Nodosum Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Ascophyllum Nodosum Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Ascophyllum Nodosum Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Ascophyllum Nodosum Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 51 ürünü gör

Kaynaklar