PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Artemisia Dracunculus Yağı

Artemisia Dracunculus Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Artemisia Dracunculus Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82484
  • INCI: ARTEMISIA DRACUNCULUS OIL
  • CAS: 90131-45-6 / 8016-88-4
  • EC: 290-356-5 / -

Sık sorulan sorular

Artemisia Dracunculus Yağı nedir?
Artemisia Dracunculus Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Artemisia Dracunculus Yağı gözenek tıkar mı?
Artemisia Dracunculus Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Artemisia Dracunculus Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Artemisia Dracunculus Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Artemisia Dracunculus Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Artemisia Dracunculus Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.