PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Artemisia Absinthium Yağı

Artemisia Absinthium Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Artemisia Absinthium Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal

CosIng verisi

  • CosIng ID: 54509
  • INCI: ARTEMISIA ABSINTHIUM OIL
  • CAS: 84929-19-1
  • EC: 284-503-2

Sık sorulan sorular

Artemisia Absinthium Yağı nedir?
Artemisia Absinthium Yağı bir yağdır.
Artemisia Absinthium Yağı gözenek tıkar mı?
Artemisia Absinthium Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Artemisia Absinthium Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Artemisia Absinthium Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Artemisia Absinthium Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Artemisia Absinthium Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.