PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Anthyllis Vulneraria Özü

Anthyllis Vulneraria Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Anthyllis Vulneraria Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84050
  • INCI: ANTHYLLIS VULNERARIA EXTRACT
  • CAS: 89957-45-9
  • EC: 289-563-3

Sık sorulan sorular

Anthyllis Vulneraria Özü nedir?
Henüz Anthyllis Vulneraria Extract için bir açıklamamız yok.
Anthyllis Vulneraria Özü gözenek tıkar mı?
Anthyllis Vulneraria Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Anthyllis Vulneraria Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Anthyllis Vulneraria Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Anthyllis Vulneraria Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Anthyllis Vulneraria Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler