Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü
Anigozanthos Flavidus Flower Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Anigozanthos Flavidus Flower Extract için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Antiseboreik
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
- Saç Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 95546
- INCI: ANIGOZANTHOS FLAVIDUS FLOWER EXTRACT
- CAS: 223749-17-5
Sık sorulan sorular
- Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü nedir?
- Henüz Anigozanthos Flavidus Flower Extract için bir açıklamamız yok.
- Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü gözenek tıkar mı?
- Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Anigozanthos Flavidus Çiçek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Skinn Fondöten + Kapatıcı Vakıflar · 5.0/5 (1)
- bondi sands Melt Me Temizleme Balsamı Makyaj Temizleyiciler · 1.0/5 (1)