PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Anigozanthos Flavidus Özü

Anigozanthos Flavidus Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 32 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Anigozanthos Flavidus Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 85011
  • INCI: ANIGOZANTHOS FLAVIDUS EXTRACT
  • CAS: 223749-17-5
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Anigozanthos Flavidus Özü nedir?
Henüz Anigozanthos Flavidus Extract için bir açıklamamız yok.
Anigozanthos Flavidus Özü gözenek tıkar mı?
Anigozanthos Flavidus Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Anigozanthos Flavidus Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Anigozanthos Flavidus Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Anigozanthos Flavidus Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Anigozanthos Flavidus Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 32 ürünü gör