PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Ampelopsis Japonica Kök Özü

Ampelopsis Japonica Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Ampelopsis Japonica Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83393
  • INCI: AMPELOPSIS JAPONICA ROOT EXTRACT
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Ampelopsis Japonica Kök Özü nedir?
Henüz Ampelopsis Japonica Root Extract için bir açıklamamız yok.
Ampelopsis Japonica Kök Özü gözenek tıkar mı?
Ampelopsis Japonica Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Ampelopsis Japonica Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Ampelopsis Japonica Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Ampelopsis Japonica Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Ampelopsis Japonica Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler