PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Amonyum Poliakrilat

Ammonium Polyacrylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 45 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Ammonium Polyacrylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Stabilizasyon
  • Film Şekillendirme
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74422
  • INCI: AMMONIUM POLYACRYLATE
  • CAS: 9003-03-6
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Amonyum Poliakrilat nedir?
Henüz Ammonium Polyacrylate için bir açıklamamız yok.
Amonyum Poliakrilat gözenek tıkar mı?
Amonyum Poliakrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Amonyum Poliakrilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Amonyum Poliakrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Amonyum Poliakrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Amonyum Poliakrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 45 ürünü gör