PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Amonyum Laktat

Ammonium Lactate

%0 kullanıcı beğeniyor · 69 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Ammonium Lactate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Tamponlama
  • Keratolitik
Amonyum Laktat kimyasal yapısı
C3H9NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74403
  • INCI: AMMONIUM LACTATE
  • CAS: 515-98-0
  • EC: 208-214-8

Sık sorulan sorular

Amonyum Laktat nedir?
Henüz Ammonium Lactate için bir açıklamamız yok.
Amonyum Laktat gözenek tıkar mı?
Amonyum Laktat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Amonyum Laktat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Amonyum Laktat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Amonyum Laktat hamilelikte kullanılabilir mi?
Amonyum Laktat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 69 ürünü gör