PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Aminopropil Trietoksisilan

Aminopropyl Triethoxysilane

%0 kullanıcı beğeniyor · 22 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Aminopropyl Triethoxysilane için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yüzey aktif madde
Aminopropil Trietoksisilan kimyasal yapısı
C9H23NO3Si

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83894
  • INCI: AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE
  • CAS: 919-30-2
  • EC: 213-048-4

Sık sorulan sorular

Aminopropil Trietoksisilan nedir?
Henüz Aminopropyl Triethoxysilane için bir açıklamamız yok.
Aminopropil Trietoksisilan gözenek tıkar mı?
Aminopropil Trietoksisilan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Aminopropil Trietoksisilan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Aminopropil Trietoksisilan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Aminopropil Trietoksisilan hamilelikte kullanılabilir mi?
Aminopropil Trietoksisilan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler