PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Ambergris Özü

Ambergris Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ambergris Özü bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39022
  • INCI: AMBERGRIS EXTRACT
  • CAS: 84836-94-2
  • EC: 284-280-1

Sık sorulan sorular

Ambergris Özü nedir?
Ambergris Özü bir kokudur.
Ambergris Özü gözenek tıkar mı?
Ambergris Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Ambergris Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Ambergris Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Ambergris Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Ambergris Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.