PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Allantoin

%98 kullanıcı beğeniyor · 7.425 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Allantoin cildi yatıştırmada ve nemlendirmede rol oynar. Bu nedenle, genellikle güçlü aktif bileşenlere sahip ürünlere eklenir. Bazı çalışmalar, bu bileşenin daha yüksek konsantrasyonlarda yara iyileşmesini teşvik edebileceğini göstermiştir. Allantoin karakafes bitkisinden elde edilir, ancak saflığı sağlamak için kozmetik ürünler için sentetik olarak üretilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

  • Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.
  • Kızarıklığı azaltır: Kesin bir cevap olmamasına rağmen kızarıklık ve tahriş çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sebepler fiziksel efordan güneşe maruz kalmaya, alerjilere veya Rosacea'ya kadar değişebilir.
  • Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.
  • Yara İyileşmesi İçin İyi: Yara izi, cilt yaralandıktan ve iyileştikten sonra kalan fibröz doku alanıdır.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Cilt Koruyucu
  • yatıştırıcı
Allantoin kimyasal yapısı
C4H6N4O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 31411
  • INCI: ALLANTOIN
  • INN: allantoin
  • CAS: 97-59-6
  • EC: 202-592-8

Sık sorulan sorular

Allantoin nedir?
Allantoin cildi yatıştırmada ve nemlendirmede rol oynar. Bu nedenle, genellikle güçlü aktif bileşenlere sahip ürünlere eklenir. Bazı çalışmalar, bu bileşenin daha yüksek konsantrasyonlarda yara iyileşmesini teşvik edebileceğini göstermiştir. Allantoin karakafes bitkisinden elde edilir, ancak saflığı sağlamak için kozmetik ürünler için sentetik olarak üretilir.
Allantoin faydaları nelerdir?
Allantoin şu faydalarla ilişkilendirilir: Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.; Kızarıklığı azaltır: Kesin bir cevap olmamasına rağmen kızarıklık ve tahriş çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sebepler fiziksel efordan güneşe maruz kalmaya, alerjilere veya Rosacea'ya kadar değişebilir.; Tahrişi Azaltır: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.; Yara İyileşmesi İçin İyi: Yara izi, cilt yaralandıktan ve iyileştikten sonra kalan fibröz doku alanıdır..
Allantoin gözenek tıkar mı?
Allantoin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Allantoin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Allantoin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Allantoin hamilelikte kullanılabilir mi?
Allantoin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 7425 ürünü gör

Kaynaklar