PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Aljinik Asit

Alginic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Alginic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Bağlama
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 31409
  • INCI: ALGINIC ACID
  • INN: alginic acid
  • CAS: 9005-32-7
  • EC: 232-680-1

Sık sorulan sorular

Aljinik Asit nedir?
Henüz Alginic Acid için bir açıklamamız yok.
Aljinik Asit gözenek tıkar mı?
Aljinik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Aljinik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Aljinik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Aljinik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Aljinik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 14 ürünü gör