PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Adipik Asit

Adipic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 28 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Adipik Asit organik bir dikarboksilik asittir. pH ayarı ve maskeleme için kullanılır. Birçok bileşen, etkili olabilmek için belirli bir pH aralığına bağlıdır. Bir maskeleme bileşeni olarak adipik asit, diğer bileşenlerin özelliklerini gizlemek veya bloke etmek için kullanılır. Genellikle bir ürünün kokusunu engellemek için kullanılırlar.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Tamponlama
Adipik Asit kimyasal yapısı
C6H10O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 74283
  • INCI: ADIPIC ACID
  • CAS: 124-04-9
  • EC: 204-673-3

Sık sorulan sorular

Adipik Asit nedir?
Adipik Asit organik bir dikarboksilik asittir. pH ayarı ve maskeleme için kullanılır. Birçok bileşen, etkili olabilmek için belirli bir pH aralığına bağlıdır. Bir maskeleme bileşeni olarak adipik asit, diğer bileşenlerin özelliklerini gizlemek veya bloke etmek için kullanılır. Genellikle bir ürünün kokusunu engellemek için kullanılırlar.
Adipik Asit gözenek tıkar mı?
Adipik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Adipik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Adipik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Adipik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Adipik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 28 ürünü gör

Kaynaklar