PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Akrilik Asit

Acrylic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 38 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Acrylic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Tırnak Bakımı
Akrilik Asit kimyasal yapısı
C3H4O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89223
  • INCI: ACRYLIC ACID
  • CAS: 79-10-7
  • EC: 201-177-9

Sık sorulan sorular

Akrilik Asit nedir?
Henüz Acrylic Acid için bir açıklamamız yok.
Akrilik Asit gözenek tıkar mı?
Akrilik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Akrilik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Akrilik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Akrilik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Akrilik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 38 ürünü gör