Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer
Acrolein/Acrylic Acid Copolymer
%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Acrolein/Acrylic Acid Copolymer için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Antimikrobiyal
CosIng verisi
- CosIng ID: 85071
- INCI: ACROLEIN/ACRYLIC ACID COPOLYMER
- CAS: 28349-72-6
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer nedir?
- Henüz Acrolein/Acrylic Acid Copolymer için bir açıklamamız yok.
- Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer gözenek tıkar mı?
- Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer hamilelikte kullanılabilir mi?
- Akrolin/Akrilik Asit Kopolimer hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Pink Bear Şeker Parlak Ruj Rujlar · 5.0/5 (1)
- Flortte Parlak Sıvı Göz Farı Göz farı · 5.0/5 (1)