PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Acorus Calamus Kökü Yağı

Acorus Calamus Root Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Acorus Calamus Kökü Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 41330
  • INCI: ACORUS CALAMUS ROOT OIL
  • CAS: 84775-39-3
  • EC: 283-869-0

Sık sorulan sorular

Acorus Calamus Kökü Yağı nedir?
Acorus Calamus Kökü Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Acorus Calamus Kökü Yağı gözenek tıkar mı?
Acorus Calamus Kökü Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Acorus Calamus Kökü Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Acorus Calamus Kökü Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Acorus Calamus Kökü Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Acorus Calamus Kökü Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler