PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Asit Kırmızısı 92

Acid Red 92

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Acid Red 92, Acid Red 27 Gölü'nün resmi INCI adıdır. Bu bileşen yaygın olarak oksidatif saç boyası olarak kullanılır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Boyama
Asit Kırmızısı 92 kimyasal yapısı
C20H2Br4Cl4Na2O5

CosIng verisi

  • CosIng ID: 31632
  • INCI: ACID RED 92
  • CAS: 18472-87-2
  • EC: 242-355-6

Sık sorulan sorular

Asit Kırmızısı 92 nedir?
Acid Red 92, Acid Red 27 Gölü'nün resmi INCI adıdır. Bu bileşen yaygın olarak oksidatif saç boyası olarak kullanılır.
Asit Kırmızısı 92 gözenek tıkar mı?
Asit Kırmızısı 92 gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Asit Kırmızısı 92 mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Asit Kırmızısı 92 mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Asit Kırmızısı 92 hamilelikte kullanılabilir mi?
Asit Kırmızısı 92 hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar