PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Asit Kırmızısı 33

Acid Red 33

%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Acid Red 33 sentetik bir boyadır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Boyama
Asit Kırmızısı 33 kimyasal yapısı
C16H11N3Na2O7S2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 31627
  • INCI: ACID RED 33
  • CAS: 3567-66-6
  • EC: 222-656-9

Sık sorulan sorular

Asit Kırmızısı 33 nedir?
Acid Red 33 sentetik bir boyadır.
Asit Kırmızısı 33 gözenek tıkar mı?
Asit Kırmızısı 33 gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Asit Kırmızısı 33 mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Asit Kırmızısı 33 mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Asit Kırmızısı 33 hamilelikte kullanılabilir mi?
Asit Kırmızısı 33 hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler