PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Asetilsedren

Acetylcedrene

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✕ Parfüm / koku bileşeni
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✕ Tahriş riski 3/5
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Asetilsedren bir kokudur. Tahrişe neden olabilir.

Ne olduğu

  • Koku: Kokular, cilt bakımınızdaki kötü kokuları nötralize eden veya bir ürünün güzel kokmasını sağlamak için kullanılan bileşenlerdir. Kokular 3 formda gelir: sentetik, doğal veya uçucu yağlar.
  • AB Alerjen: Avrupa Birliği'nin Kozmetik Yönetmeliği 1223/2009'dan en çok bilinen alerjik maddelerin listesi.

Faydalar

—

Endişeler

  • Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
Asetilsedren kimyasal yapısı
C17H26O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39011
  • INCI: ACETYLCEDRENE
  • CAS: 32388-55-9
  • EC: 251-020-3

Sık sorulan sorular

Asetilsedren nedir?
Asetilsedren bir kokudur. Tahrişe neden olabilir.
Asetilsedren hangi ciltlere uygun değil?
Asetilsedren için bilinen endişeler: Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir..
Asetilsedren gözenek tıkar mı?
Asetilsedren gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Asetilsedren mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Asetilsedren mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Asetilsedren hamilelikte kullanılabilir mi?
Asetilsedren hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler