Asetillenmiş Sükroz Distearat
Acetylated Sucrose Distearate
%0 kullanıcı beğeniyor · 15 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Acetylated Sucrose Distearate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 74007
- INCI: ACETYLATED SUCROSE DISTEARATE
- CAS: 121684-92-2
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Asetillenmiş Sükroz Distearat nedir?
- Henüz Acetylated Sucrose Distearate için bir açıklamamız yok.
- Asetillenmiş Sükroz Distearat gözenek tıkar mı?
- Asetillenmiş Sükroz Distearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Asetillenmiş Sükroz Distearat mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Asetillenmiş Sükroz Distearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Asetillenmiş Sükroz Distearat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Asetillenmiş Sükroz Distearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.