PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Asetil Trietil Sitrat

Acetyl Triethyl Citrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 19 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Asetil Trietil Sitrat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Film Şekillendirme
  • Plasti CI Ser
Asetil Trietil Sitrat kimyasal yapısı
C14H22O8

CosIng verisi

  • CosIng ID: 73989
  • INCI: ACETYL TRIETHYL CITRATE
  • CAS: 77-89-4
  • EC: 201-066-5

Sık sorulan sorular

Asetil Trietil Sitrat nedir?
Asetil Trietil Sitrat bir kokudur.
Asetil Trietil Sitrat gözenek tıkar mı?
Asetil Trietil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Asetil Trietil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Asetil Trietil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Asetil Trietil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
Asetil Trietil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 19 ürünü gör