PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Asetik Asit

Acetic Acid

%30 kullanıcı beğeniyor · 253 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Asetik Asit, etanolün fermente edilmesi işlemi sırasında oluşur. Kozmetiklerin pH'ını ayarlamaya yardımcı olmak için kullanılır. Cildinizin pH'ı sağlıklı bir bariyeri korumak için önemlidir. Bu bariyer cildinizi nemli tutar ve cildinizi bakteri gibi dış etkenlerden korur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Tamponlama
Asetik Asit kimyasal yapısı
C2H4O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 31572
  • INCI: ACETIC ACID
  • INN: acetic acid
  • CAS: 64-19-7
  • EC: 200-580-7

Sık sorulan sorular

Asetik Asit nedir?
Asetik Asit, etanolün fermente edilmesi işlemi sırasında oluşur. Kozmetiklerin pH'ını ayarlamaya yardımcı olmak için kullanılır. Cildinizin pH'ı sağlıklı bir bariyeri korumak için önemlidir. Bu bariyer cildinizi nemli tutar ve cildinizi bakteri gibi dış etkenlerden korur.
Asetik Asit gözenek tıkar mı?
Asetik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Asetik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Asetik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Asetik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Asetik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 253 ürünü gör

Kaynaklar