PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Acanthus Mollis Yaprak Özü

Acanthus Mollis Leaf Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Acanthus Mollis Leaf Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 86334
  • INCI: ACANTHUS MOLLIS LEAF EXTRACT
  • CAS: 90320-09-5
  • EC: 291-032-6

Sık sorulan sorular

Acanthus Mollis Yaprak Özü nedir?
Henüz Acanthus Mollis Leaf Extract için bir açıklamamız yok.
Acanthus Mollis Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
Acanthus Mollis Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Acanthus Mollis Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Acanthus Mollis Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Acanthus Mollis Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Acanthus Mollis Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler