3-Oktil Asetat
3-Octyl Acetate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
3-Oktil Asetat bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 40530
- INCI: 3-OCTYL ACETATE
- CAS: 4864-61-3
- EC: 225-471-1
Sık sorulan sorular
- 3-Oktil Asetat nedir?
- 3-Oktil Asetat bir kokudur.
- 3-Oktil Asetat gözenek tıkar mı?
- 3-Oktil Asetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- 3-Oktil Asetat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, 3-Oktil Asetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- 3-Oktil Asetat hamilelikte kullanılabilir mi?
- 3-Oktil Asetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- This Works Derin Uyku Yastık Spreyi Diğer Banyo ve Vücut · 5.0/5 (1)