PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

3-Hidroksibenzoik Asit

3-Hydroxybenzoic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz 3-Hydroxybenzoic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
3-Hidroksibenzoik Asit kimyasal yapısı
C7H6O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 54202
  • INCI: 3-HYDROXYBENZOIC ACID
  • CAS: 99-06-9
  • EC: 202-726-5

Sık sorulan sorular

3-Hidroksibenzoik Asit nedir?
Henüz 3-Hydroxybenzoic Acid için bir açıklamamız yok.
3-Hidroksibenzoik Asit gözenek tıkar mı?
3-Hidroksibenzoik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
3-Hidroksibenzoik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, 3-Hidroksibenzoik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
3-Hidroksibenzoik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
3-Hidroksibenzoik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler