3-Etil-2,5-Dimetilpirazin
3-Ethyl-2,5-Dimethylpyrazine
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
3-Etil-2,5-Dimetilpirazin bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 39856
- INCI: 3-ETHYL-2,5-DIMETHYLPYRAZINE
- CAS: 13360-65-1
- EC: 236-417-1
Sık sorulan sorular
- 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin nedir?
- 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin bir kokudur.
- 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin gözenek tıkar mı?
- 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin hamilelikte kullanılabilir mi?
- 3-Etil-2,5-Dimetilpirazin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.