3-Aminopropan Sülfonik Asit
3-Aminopropane Sulfonic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 20 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz 3-Aminopropane Sulfonic Acid için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Hidrotrop
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 31513
- INCI: 3-AMINOPROPANE SULFONIC ACID
- CAS: 3687-18-1
- EC: 222-977-4
Sık sorulan sorular
- 3-Aminopropan Sülfonik Asit nedir?
- Henüz 3-Aminopropane Sulfonic Acid için bir açıklamamız yok.
- 3-Aminopropan Sülfonik Asit gözenek tıkar mı?
- 3-Aminopropan Sülfonik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- 3-Aminopropan Sülfonik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, 3-Aminopropan Sülfonik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- 3-Aminopropan Sülfonik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- 3-Aminopropan Sülfonik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Chantecaille Bio Kaldırma Kremi+ Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Watier Age Control Supreme L'Expérience 60 Canlandırıcı Gece Bakımı Gece Nemlendiricileri · 5.0/5 (1)