PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

3-Amino-2,6-Dimetilfenol

3-Amino-2,6-Dimethylphenol

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz 3-Amino-2,6-Dimethylphenol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Boyama
3-Amino-2,6-Dimetilfenol kimyasal yapısı
C8H11NO

CosIng verisi

  • CosIng ID: 86795
  • INCI: 3-AMINO-2,6-DIMETHYLPHENOL
  • CAS: 6994-64-5
  • EC: 230-268-6

Sık sorulan sorular

3-Amino-2,6-Dimetilfenol nedir?
Henüz 3-Amino-2,6-Dimethylphenol için bir açıklamamız yok.
3-Amino-2,6-Dimetilfenol gözenek tıkar mı?
3-Amino-2,6-Dimetilfenol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
3-Amino-2,6-Dimetilfenol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, 3-Amino-2,6-Dimetilfenol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
3-Amino-2,6-Dimetilfenol hamilelikte kullanılabilir mi?
3-Amino-2,6-Dimetilfenol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.